Pholien.nl » Fotograaf Groningen en Leeuwarden

FAQ

Hoe lang fotografeer je al?
Ik fotografeer nu 6 jaar. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot het bedrijf Pholien Photography. Pholien Photography bestond in april 2015 4 jaar. Naast Pholien Photography werk ik 3 dagen per week in de jeugdhulpverlening.

Ik wil je graag boeken voor een fotosessie, hoe doe ik dat?
Superleuk! Je kan contact opnemen via het contact formulier. Hier kom je door in de roze menubalk hierboven op ‘contact’ te klikken. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@pholien.nl. Ik zal de mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met wat voor materiaal werk je?
Ik werk met de Nikon D700 inclusief de Nikkor 24-70 2.8, de Nikkor 50mm 1.4 en de Nikkor 105 mm 2.8

Op wat voor dagen ben je beschikbaar als fotograaf?
Ik werk voornamelijk op de maandagen, woensdagen en zaterdagen. De vrijdagen zijn beschikbaar voor bruiloften. Schroom niet om contact met mij op te nemen als je graag op een andere dag een fotoshoot wilt boeken. We kunnen dan altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Werk je ook met studio / flits licht?
Nee, ik werk uitsluitend met daglicht tijdens fotosessies. Bij een bruiloft kan het zijn dat er in moeilijke lichtomstandigheden gebruik wordt gemaakt van een externe flitser.

Wat kenmerkt jouw fotostijl?
Ik werk voornamelijk met daglicht. Ik hou van spontane en ongedwongen fotografie wat je terug zult zien in mijn foto’s.

Hoe lang duurt het voordat we de foto’s hebben?
Je ontvangt de geoptimaliseerde foto’s binnen 3 weken op een gepersonaliseerde DVD.

Kan ik dan zelf de foto’s afdrukken?
Ja! Wanneer je de foto’s ontvangen hebt kan je ze zelf afdrukken. Ik geef je adviezen waar je de foto’s het beste kan laten afdrukken.

 

FAQ Newborn / Baby lifestyle Fotografie 

Voorheen fotografeerde Pholien Photography newborns in een speciale setting. Veiligheid stond hier voorop. Baby’s werden liggend en slapend gefotografeerd en dit het liefst binnen 10 dagen na de geboorte. Daarbij werd gebruik gemaakt van diverse accessoires zoals mandjes en mutjes. Pholien Photography is hier sinds 2014 mee gestopt en overgegaan op lifestyle fotografie. Een ongedwongen en spontane sfeer is wat Pholien Photography kenmerkt. Ik kom graag bij je thuis fotograferen als de kleine is geboren. Daarbij fotografeer ik graag de momenten zoals ze zijn, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Niks overhaast en niks vooropgezet. Liefdevolle en ongedwongen fotografie, zo puur mogelijk vastgelegd.