Pholien.nl » Fotograaf Groningen en Leeuwarden

Portretshoot | Dragen

Vandaag zo mistig en veel regen.. dat was gisteren totaal anders. Een prachtig avond zonnetje hadden we toen ik deze mooie mama en haar zoon mocht fotograferen. Ik heb al eerder geblogt dat ik dragen zoiets moois vind, daar blijf ik bij. Niks geen gedoe met wandelwagens op dit off-road gebied, maar lekker dichtbij mama over de heuvels en zanderige paden wandelen 🙂

Zwangerschapsshoot

Allereerst: iedereen nog een heel gelukkig nieuwjaar! Mag het nog? Afgelopen jaar stond Pholien Photography in het teken van mijn verlof, de geboorte van onze prachtige dochter en langzaam weer aan het werk. Ik heb prachtige mensen mogen vastleggen. Mooie en ontroerende momenten zijn er geweest. Foto’s zijn zo waardevol.
Qua bloggen lig ik dan ook hopeloos achter. Geen probleem, de ijzel op straat zorgt ervoor dat ik een mooie inhaalslag kan maken.
Hieronder een prachtig stel ouders met hun prachtige dochtertje. En het klopt, twee jaar terug fotografeerde ik ze ook al. Inmiddels is er nog een prachtige dochter bij gekomen. Houd de website in de gaten, want binnenkort plaats ik daarvan ook een blog.

Zwangerschapsshoot | Op Ameland

Wat is er nou fijner dan op deze regenachtige dagen een blogje te bekijken van afgelopen zomer.
Ik mocht dit prachtige stel met hun prachtige dochter fotograferen op een heerlijke en een van de laatste zomerse avonden.
Zijn ze niet mooi ?? Inmiddels is er een prachtige zoon geboren!

Newborn lifestyle | Veerle

Tegen het eind van de zomer mocht ik een bezoekje brengen aan Veerle + familie! Een prachtig fijn babytje.
En hoe leuk is het; 2 jaar terug mocht ik haar grote zus al eens vastleggen. Leuk om te zien dat het huis vol hing met foto’s van deze newbornshoot en haar naar 2 jaar terug te mogen zien. Ik heb een ochtendje doorgebracht bij dit gezin en hun favoriete momenten vastgelegd. Zo werd er lekker geknuffeld, voorgelezen op bed en werd er enthousiast gedanst bij liedjes van Het Zandkasteel. I love it!
Hieronder het resultaat!
Wat een prachtig en liefdevol gezin 🙂